About Dennis Boots

Dennis werd geboren op 7 januari 1983 in de oudste stad van Nederland. Wat hij zich nog van die periode kan herinneren zijn de vele wandelingen met buurman Frans die standaard eindigden aan de keukentafel met een kop warme chocolademelk. Na de geboorte van zijn broer Thijs, verhuisde de familie naar Naaldwijk. Ondanks dat Dennis daar met zijn allereerste vriendinnetje in de kast kroop om stiekem kusjes uit te wisselen, met beider broertjes op de uitkijk, kon de familie niet aarden. Na een incident waarbij een buurtgenootje met een baksteen het hoofd van Dennis probeerde te bewerken, vertrok de familie naar het zuiden van het land. Daar verbleven zij meer dan twintig jaar in Kaatsheuvel, en zijn ouders Hans en Twanny en broer, schoonzus en neef (nieuwste telg in de Boots familie) Thijs, Suzan en Fender wonen nu al enkele jaren in het nabijgelegen Waalwijk.

Ik werd ooit door een geïnterviewde een kameleon genoemd, daar ik telkens van identiteit wisselde. Ik krijg zelf ook geen vat op wie ik ben. Ik weet slechts één ding zeker:

Schrijven is mijn identiteit. De rest is onzin.

Instagram

5 gedachtes over “About Dennis Boots

  1. Hee lieve Den, moest laatst even aan je denken, jee wat een onwerkenlijke tijd he’ hoe gaat het met jou? Beide ouders nog steeds gezond? hoop dat het goed met je gaat. Veel succes met alles greetz chamila

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s