VvdD | Faalhazen: wie een kuil graaft voor een ander…


Er gaat niets boven een goede burenruzie. Zeker als de Rijdende Rechter daarbij aan te pas moet komen, want dan je weet pas echt zeker dat ‘shit los aan het gaan is’.

Deze Faalhaas dacht natuurlijk: er is helemaal geen Driving Judge in de VS, dus ik sla toe!

Het verhaal in een notendop: Een man belt de politie omdat hij onenigheid heeft met zijn buurman. De politieagent besluit de man over wie is geklaagd te arresteren. De arrestant vergeet min of meer zijn deur af te sluiten. Wat hij niet is vergeten, is te melden dat hij een livestream programma aan heeft staan, en dat alles wat er plaatsvindt wordt uitgezonden op internet. Alleen de buurman krijgt daar niets van mee.

Een faalhaas zou geen faalhaas zijn als hij niet 1. een stupide actie zou uitvoeren en 2. gruwelijk door de mand zou vallen. Stelen van je buurman die net is gearresteerd = stupide actie. Check. Met je dwaze hoofd enkele malen voor de camera heen en weer bewegen terwijl er een live-uitzending gaande is = gruwelijk door de mand vallen. Dubbel check. En dan komt hij ook nog een tweede keer terug om nog meer spullen te stelen.

De mensen die de live-uitzending bekeken waren er als de kippen bij om de politie te waarschuwen dat er een robbery in progress was. Eind goed, al goed. Faalhaas fout.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s