Parallel parkeren & Zwarte zeeduivel (+ Toegift)


Parallel parkeren
Dit, klik hier, was het oude wereldrecord van Yue. In 2013 werd hem dit afgenomen door de Britse stuntman Alastair Moffatt, die het presteerde om te parkeren met een totale speling, voor- en achterkant, van 8,6 cm. In onderstaande video zie je hoe de Chinese stuntman Han Yue het laatstgenoemde wereldrecord aan diggelen… parkeert. Hij parkeert gewoon even 0,6 cm van het wereldrecord af.

Zwarte zeeduivel
De vinarmigen (bijnaam zwarte zeeduivel),  voor het gemak vanaf nu hengelvissen genoemd, zijn diepzeevissen die nog niet eerder op camera zijn vastgelegd. De reden dat je ze nooit uit de diepzee omhoog zien komen is omdat de hengelvis nogal van licht houdt. En dat maakt hem nu juist een makkelijke prooi. Dat een hengelvis nu wél op camera is vastgelegd betekent dat deze lang genoeg uit de kaken van jagers is gebleven.

Toegift
Voor diegenen die de zwarte zeeduivel hierboven iets te eng/lelijk vonden, is hier de video met een aandoenlijk zeewezen. En wel een dolfijn. De rollen zijn voor een keer omgedraaid en de mens doet trucjes voor de dolfijn. En daar geniet deze dolfijn zichtbaar van (voor zover je van lachen bij Delphinidae kunt spreken).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s