Hawk op hoverboard & Gast…perfect! (+ Toegift)


Hawk op hoverboard
Je hebt op dit blog natuurlijk al menig hoverboard voorbij zien komen (wens is de vader van de tekst). Wat dacht je van deze, aangedreven door water? Of wat dacht je van deze (let op, in de onderstaande video wordt een saillant detail over voorgenoemde video onthuld)? Maar skatelegende en inspirator voor computerspellen die me door een deel van mijn jeugd hebben gesleept Tony Hawk krijgt de mogelijkheid om een (Hendo) hoverboard uit te proberen.

Gast…perfect!
Dude Perfect, zo heet dit clubje door adrenaline aangedreven jongens met pijl en boog. Maar eerlijk is eerlijk, ze lijken ieder schot feilloos te maken. Of dat nu van tientallen meters door een touw of door het midden van een appel is, het lijkt Tyler Toney, Cody Jones, Garrett Hilbert, en Coby and Cory Cotton niets uit te maken. Dit zijn enkele van hun indrukwekkende trucs op een rij. Voor wie meer wil zien, dit is het YouTube kanaal van Dude Perfect.

Toegift
Overwin je angsten. Pitbull Queso laat hier een puik staaltje angsten overwinnen zien (exposure therapy). Queso heeft moeite om door deurposten te lopen. Maar om zich niet door deze angst te laten beperken, heeft Queso een manier gevonden om te leren leven met zijn angst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s