Ruimtebubbel & Schermloos 3D display (+ Toegift)


Ruimtebubbel
Enkele van de astronauten, nu nog in een baan om de aarde, besluiten om een camera in water te plaatsen en te zien hoe het beeld is. De gevolgen zijn bijzonder en waarachtig mooi om te zien. Ook ziet u kort nog even de astronaut wiens foto’s ik al eerder op de blog plaatste, namelijk de kilometer lange schaduwen van Alexander Gerst.

Schermloos 3D display
Een 3D display waarop je letters, cijfers en vormen kunt weergeven zonder dat het ergens op geprojecteerd wordt? Onderzoekers in Japan hebben zoiets ongelooflijks nu gemaakt. De Aerial Burton werkt als volgt: je vuurt een 1hKz infrarode puls direct in een 3D scanner. Deze scanner focust de puls en reflecteert deze naar specifiek punt in de lucht. Moleculen aan het einde van de laser ioniseren dan en geven energie vrij in de vorm van een foton.

Toegift
Tranen van geluk. Iedere die van dieren houdt of een huisdier heeft, weet hoe verschrikkelijk het kan zijn als jouw huisdier vermist raakt. Moeder Sheryl verrast haar kinderen met de thuiskomst van de 13-jarige poes die sinds een poos niet meer thuis kwam.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s