#FascinerendeFoto | Surrealistische collages


Als u, als vaste bezoeker van dit blog, het gevoel heeft dat dit werk u bekend voorkomt, dan zou dat goed kunnen. Freelance illustratrice en gastredactrice Myriam Perfetto (lees en zie hier en hier meer over Myriam en haar werk) heeft een soortgelijke stijl.  Het onderstaande werk is van Eugenia Loli. Zij gebruikt gescande afbeeldingen van vintage tijdschriften als basis vaan surrealistische collages. Haar visuele stijl leent aspecten van pop art, dada en traditioneel surrealisme.
Loli’s achtergrond is haast net zo divers als haar werk: ze is in Griekenland geboren en heeft daarna in Duitsland en Groot-Brittannië gewoond alvorens ze naar Californië in de Verenigde Staten verhuisde. Ook haar werkervaring is divers, daar ze als zuster, computer programmeur en journalist (gespecialiseerd in technologie) heeft gewerkt. Sinds 2013 is ze actief met het maken en publiceren van haar bijzondere collages.

Loli is zo vriendelijk om veel van haar werk weg te geven als gratis te downloaden en printen bestanden met een hoge resolutie. Via haar Flickr account kun je zo meer van haar werk in bezit krijgen, alsmede via deze collectie.

CS1 CS2 CS3 CS4 CS5 CS6 CS7 CS8 CS9

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s